Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Angela
  Net het hippesnuffelzakje ontvangen! Iva vindt het geweldig..ze dook er meteen op af ,ruikt waanzinnig lekker voor haar. Een aanrader.
 • Geplaatst door Nienke
  Mijn beide kittens zijn groot fan van hun snuffelzakje met valeriaan erin! Ze trappelen er tegenaan en gaan er spontaan van spinnen. Dat gun je elke kat . De levering is snel en de snuffelzakjes zien er vrolijk uit, absoluut een aanrader!
 • Geplaatst door Jeannette
  Vandaag de super leuke snuffelzakjes ontvangen. King hing aan de brievenbus waar de envelop in werd gestopt. Nadat ik het had open gemaakt was hij niet meer te houden. Hij ligt nu alleen maar te spelen, hij gaat de hele kamer door. Helemaal geweldig.
 • Geplaatst door Ilse
  Ik heb een kat en die reageert altijd heel goed op catnip deze zakjes ruiken iets wat sterker dan die je in de dierenwinkel koopt. Mijn kat vind het heerlijk kan er uren mee spelen. Op de matatabi reageerde hij weer heel anders, hij likte heel het zakje af en nadat hij er mee klaar was lag hij in zijn mandje heerlijk te slapen.
  Ik ben erg blij met deze hippe knuffelzakjes en de kat nog het meeste. Ik raad iedereen die een kat heeft deze zakjes aan.
 • Geplaatst door Marie-Thérèse
  Zaterdag 16 januari de snuffelzak binnen gekregen.
  Ik was zo benieuwd omdat Jack onze 10 jarige kat eigenlijk helemaal geen speelkat is. Hij houd liever van chillen en op de vensterbank naar mensen kijken. En vooral de buurt onveilig maken met zijn vriendje Smokey van de buren.
  Maar al na 10 seconden had hij de snuffelzak omarmt. Die vloog door de hele woonkamer. Samen met de muis die we erbij kregen.
  Het was gieren hier. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. (Jack hebben we 4 jaar geleden geadopteerd).
  Jack geniet al 2 dagen van het zakje.
  Kortom een allerbeste aankoop.

  👍🏼👍🏼

  Groetjes,
  Marie-Thérèse en een pootje van Jack. 🐈
 • Geplaatst door Erica
  Vandaag, 15-01-2021 mijn bestelling binnen gekregen. Mijn kat ging er gelijk mee spelen, aan likken en ging er ook met zn koppie op liggen. Net weer een bestelling geplaatst, nu een grotere snuffelzak besteld( ligt denk ik lekkerder dan het kleine snuffelzakje) en een snuffelzakje met lintjes eraan. Mijn kat is helemaal gek van touwtjes, veters dus ook vast wel van lintjes. En ook nog bedankt voor het veertje wat er bij zat.
 • Geplaatst door Jolanda Bezuyen
  Hallo, ik heb onlangs een snuffelzakje voor mijn poes besteld. Hier zat ook een klein roze muisje bij. Hier speelde ze heel leuk mee. Helaas is dit muisje zoek geraakt. Zijn deze ook los te koop?

  Groet Jolanda
 • Geplaatst door Sabine
  Vandaag het snuffelzakje binnen gekregen.
  Ze roken het al voor dat ik het uit het zakje haalde.
  Helemaal blij zijn ze er mee.
  Denk alleen dat er nog wel een 2e zakje bii komt dan hoeven ze elkaar niet aan te kijken.
 • Geplaatst door Martine
  Vandaag de bestelling binnen gekregen met de 3 snuffelzakjes, wat zijn de poesjes blij!!! Liggen ermee te rollebollen over de grond en eentje likt er steeds aan zo blij zijn ze. Bedankt ze zien er weer goed uit!!!
 • Geplaatst door Danielle
  Vandaag het snuffelzakje binnen gekregen! Kat vind meestal 't speelgoed maar kort interessant. Maar ze is nu al helemaal gek van het snuffelzakje en ook zeker van het gratis speeltje wat erbij zat! Zeker een aanrader dus!
 • Geplaatst door Rose
  Vandaag kwam het snuffelzakje voor onze katten binnen.
  Echt per direct waren ze er helemaal weg van! Zelfs onze oude kat van bijna 18 jaar speelde er heerlijk mee.
  Echt heel leuk!
 • Geplaatst door Jessica
  Vandaag de super leuke snuffelzakjes ontvangen. Tijger werd al helemaal gek van de envelop. Nadat ik het had open gemaakt was hij niet meer te houden. Hij ligt nu te spelen en te likken aan degene met Valeriaan. Helemaal gewelf die dingen.
 • Geplaatst door Angelique van Deventer
  Al voordat wij het pakketje konden openen stortte drie van onze vijf katten zich er boven op! Tijdens het openen kwamen nummer 4 en 5 er ook bij. Alle vijf zijn helemaal weg van de snuffelzakjes! Spelen, sabbelen, ermee slepen, en daarna lekker eten en een slaapje doen.
  Ook de kat van mijn ouders kreeg een snuffelzakje. Die heeft het zelf uitgepakt en was er superblij mee! Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat wij snuffelzakjes bestellen
 • Geplaatst door Jessica
  Ik heb ook een snuffelzakje besteld met de gedachten; ik zie wel of onze kitten van 7 maanden NaLa er iets mee gaat doen. Nou, dat doet ze! Madammetje is helemaal in haar nopjes. Als ze klaar is met spelen ruim ik het weer op in het zakje en als ze weer dreigt te gaan “vliegen “ door mn huis (ze denkt een superheld te zijn ofzo 😉) geef ik haar het snuffelzakje en dan gaat ze daar lekker mee spelen. Wat zullen mijn stoelen blij zijn met het zakje 😂! Echt een aanrader
 • Geplaatst door Monique van der meer
  Vandaag een hele leuke fleurige snuffelzak binnen gekregen ik heb 5 poezen en ze zijn er alle 5 super enthousiast mee dus ik zal meer moeten bestellen
 • Geplaatst door Leuke snuffelzakjes
  Heb een bestelling gedaan.
  De katten vinden het geweldig.
  Ik heb 5 katten ,dus maar een extra bestelling gedaan
 • Geplaatst door Jacolien
  Frits kon niet wachten had het ingepakt voor de kerst, naar voor niks hij scheurde het pakje zo open, dus maar uit het zakje uitgepakt is er helemaal gelukkig mee. Dus nu weet ik voor zijn verjaardag of voor andere katten als wij op bezoek gaan altijd een leuk idee, bedankt
 • Geplaatst door Ingeborg
  Na het ontvangen van ons kerstverrassingspakket waren wij niet meer te houden we waren helemaal hoteldebotel. Dank je wel voor dit allermooiste pakket.
  Liefs Pip en Minoes
 • Geplaatst door Lianne
  Noortje geniet zichtbaar volop van de verschillende zakjes. Zo leuk om dat te zien! Bedankt!
 • Geplaatst door Henriette snippe
  Misty, snowy en Luna zijn er heel erg blij mee
  Zelfs misty van 16 speelt weer als een jonge 🐈. De levering was ook heel snel. Dank je wel 🐈🐈🐈
 • Geplaatst door Marieke
  Mijn katten vinden het snuffelzakje geweldig. Het wordt het hele huis mee doorgenomen.
  Leuk vrolijk stofje ook!!!
 • Geplaatst door Karla van Apeldoorn
  Vandaag van onze kattentrimster een kerstzakje ontvangen ..... 3 knettergekke poezen Snel maar een paar extra zakjes bestellen.
  Bedank Bianca van De Kattenstudio!!
 • Geplaatst door Wilma
  Wat een feest was het voor Jip gisteren: ze kreeg haar eerste snuffelzakje. Het muisje wat er als verrassing bij zat was ook helemaal het einde! Dank je wel
 • Geplaatst door Mariëtte
  Mijn 8 katten zijn weg van de catnipzakjes. Als ik mijn enorme Main Coon Guus moet kammen (wat hij niet leuk vindt) geef ik hem bij voorbaat zo’n zakje. Kan’ie mooi daarop zijn boosheid botvieren 😃
 • Geplaatst door Sabine
  Deze week voor het eerst een snuffelzakje besteld en deze werd al snel bezorgd. Zodra ik het pakketje aan het uitpakken was, stond Bruno al met zijn snufferd in het zakje te neuzen. Haha, hij is er zo blij mee! Wordt overal mee naartoe gesleept. Ik ga zeker vaker bestellen!
 • Geplaatst door Patricia
  Ik heb vandaag de 2 bestelde snuffelzakjes ontvangen voor onze katten. Zeer snelle verzending overigens. Netjes verpakt. De katten zijn blij met hun nieuwe speelgoedje. Ik moet zeggen dat de zakjes wel vreselijk stinken door de valeriaan. Maargoed, de beestjes zijn er dol op. Een echte aanrader.
 • Geplaatst door Erika
  Vandaag het snuffelzakje binnen gekregen en de poes had em eerder open dan mij. Ze is er heel blij mee en speelt er lekker mee.
 • Geplaatst door Kim
  Je koopt wel eens een catnip speeltje in de dierenwinkel. Maar die speeltjes voldoen niet aan de snuffelzakjes. Happy en Belle vinden de zakjes geweldig!!! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Bedankt sylvia
 • Geplaatst door Sandra
  Onze poes Jackie is dol op haar hippe snuffelzakje met staart! Ik had er verschillende besteld, maar deze met catnip en valeriaan is favoriet.
  De muis die er bij zat is het nieuwe lievelingsspeeltje van haar broer Fester. Hij jaagt er het hele huis mee door.
  Topspeelgoed voor onze kattenfamilie ❤
  En ook niet onbelangrijk, maandagavond besteld en woensdag al geleverd. Supersnelle service dus.
 • Geplaatst door Lynda
  Vandaag onze eerste snuffelzakjes binnen gekregen voor onze katten Tyler & Pumpkin. Zelfs de envelop was al niet te weerstaan. Ze konden niet wachten tot ze de zakjes kregen. Wat een uitvinding, ze vinden het heerlijk. Daarna heerlijk zen.... Ook nog een leuke verrassing in de envelop. Super leuk en hele fijne service. Dank je wel, Sylvia
 • Geplaatst door Marlies
  Mijn kater Teun is helemaal blij net zijn limited edition snuffelzakje met valeriaan, hij neemt het door heel het huis mee.
  Overigens super snelle levering en leuk kadootje bij de bestelling, ik zal zeker vaker gaan bestellen.
 • Geplaatst door Marjolein
  Mijn katten het zijn er 4 waren helemaal happy met de zakjes!!
  Ik had ze na een poosje opgeborgen in de kelderkast. Nou er was niet veel voor nodig en ze hadden ze opgespoord!!
 • Geplaatst door Kathleen
  Hallo je mag het filmpje gebruiken dat ik vandaag gestuurd heb naar u
  23/11/2020
  mijn poes is er zeker blij mee
  En met de muis ook .
  Is er zeker verzot op
  Dude is heel content
  En ik zeker ook
  Fijn om.te zien dat hij zich geamuseerd
  Bedankt voor de snuffeldico met lintje en belletjes
  Zou zeker nog willen hebben nog winnen
  Grtjs Kathleen
 • Geplaatst door Tamara
  Mijn poes Pixel kreeg net haar eerste knuffelzakje. Wat een succes! Ze is er helemaal verliefd op!
  Ook nog een hele snelle levering, dus ik ben super tevreden
 • Geplaatst door Anneke
  Onze Kwinnie was erg blij met haar zakjes begon er gelijk mee te spelen pakketje was snel geleverd waarvoor mijn hartelijke dank
 • Geplaatst door Heleen
  Van mijn vriendin cadeau pakketje gekregen voor onze kittens. Wat een verrassing en wat ontzettend leuk.
  Ze zijn er superblij mee.
  Gr. Heleen
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag een super leuk pakket ontvangen!
  Panter is er superblij mee ging jelemaal.los op het snuffelzalje met de pluimstaart!
  Wat een leuke extra verrssingen zaten er nog bij!
 • Geplaatst door Saskia Loohuizen
  Zojuist mijn eerste bestelling ontvangen en Saartje is enorm blij met het snuffelzakje! Ze speelt er op los! Zó leuk om te zien. Via het kattenpension waar ze in de vakantie verblijft bij Sylvia terechtgekomen. Met wat slechter weer zit Saar graag binnen dus ik wilde wat nieuw vermaak voor haar. Een schot in de roos! Er ligt ook al een "kerst-exemplaar" klaar voor haar
  Ook een kussentje besteld om brokjes in te verstoppen, dat gaan we binnenkort ook uitproberen! Net als de zakjes zo mooi en stevig gemaakt! Bedankt Sylvia tot de volgende bestelling
 • Geplaatst door Margreet
  Bij het aanbieden bij m'n poezen, begonnen ze gelijk er aan te snuffelen en mee te spelen.
 • Geplaatst door Nannie Tamminga
  De enveloppe met de bestelling naast me op de bank gelegd en ineens begint poes LOLA de enveloppe koppies te geven en mega te spinnen,toen ik de enveloppe open maakte werd het helemaal feest,inmiddels ligt ze met haar koppie bovenop het zakje te slapen,zoiets van afblijven,is van mij..!!!😻
 • Geplaatst door Monique
  Snelle levering, mooi product.
 • Geplaatst door Gonneke
  Wow wat een leuk verrassingspakket! Onze 3 katten zijn er erg blij mee. Vooral onze blinde kat kan zo toch nog lekker spelen. Enorm bedankt voor alles 💐

  Ps ook de eerder geleverde bestellingen zijn allemaal fantastisch. Meer als goedgekeurd door de poezenbeessies.
 • Geplaatst door Esmeray
  Mijn fluffbal is gek op deze zakjes! Blijven lang goed en veel speelplezier voor haar thuis. Tot nu toe de best werkende zakjes volgens het poezekind
 • Geplaatst door Michel
  Ik heb de snuffelzakjes xxl besteld voor mijn 19 jarige siamees, ik wou dat ik het al eerder voor hem had gekocht. Hij is er helemaal wild van haha, hij speelt er dagelijks.
  De levertijd is snel, binnen 2 werkdagen in huis.
  De stof van de knuffelzakjes zien er leuk uit en is van goede kwaliteit.
 • Geplaatst door Gea
  Vandaag 2 zakjes en een muisje binnen gekregen. Nou mensen... wat een succes! Zelfs onze oude bromsnor komt tot leven! Enorm kwijlen in dat kussentje! Katten worden er helemaal lijp van! Ze proberen de kussentjes met de tanden kapot te trekken maar dat is (nog) niet gelukt. Erg grappig om te zien hoe ze tekeer gaan met hun "prooi"
 • Geplaatst door Timrava Steenkist
  Vandaag de zakjes binnen gekregen. Mijn katten werden compleet gek. Ook de muisjes zijn aan de beurt. Zo leuk hoeveel plezier ze ermee hebben 😉😉😉c8
 • Geplaatst door Anita
  De snuffelzakjes zijn een groot succes! Bedankt voor het heerlijke cadeautje namens onze 3 katten
 • Geplaatst door Sandra
  Snuffelzakjes binnen .... verpakking was erg interessant vond Vamos..... tot de zakjes tevoorschijn kwamen . Hij begreep er niets van . Maar met de tips van hippesnuffelzalkjes is hij er nu helemaal wilt van. Vooral het kwijlen 🤤 wat ie nu doet als ie met zakje krijgt 🤣.
  Gaat door het hele huis . Ik blij Vamos ook blij .
 • Geplaatst door Jane
  Vandaag de 2 snuffelzakjes ontvangen voor mijn 2 kittens, De ene begon meteen te snuffelen...de andere was wat terughoudend...maar omdat haar zusje zo aan het kussentje bleef snuffelen, kwam zij toch ook dichterbij en vond ze het toch ook wel interessant.
 • Geplaatst door Marga
  vandaag de zakjes 2 stuks binnen gekregen.
  Joep en chica hadden ze gelijk in genomen.
  Ze waren gelijk aan het spelen en knuffelen.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 22-01-2021 - Net het hippesnuffelzakje ontvangen! Iva vindt het geweldig..ze dook er...  lees meer
 • 20-01-2021 - Mijn beide kittens zijn groot fan van hun snuffelzakje met...  lees meer
 • 20-01-2021 - Vandaag de super leuke snuffelzakjes ontvangen. King hing aan de...  lees meer
Plaats een bericht

Fotomodel Sandy

Het fotomodel van de snuffelzakjes is Sandy. Sandy is een dame van 10 jaar en woont bij Kattenoppas Zwanenburg.

Handgemaakte Hippe Snuffelzakjes

De hippe snuffelzakjes worden handgemaakt door Kattenoppas Zwanenburg

Alle stoffen van Hippe snuffelzakjes zijn beperkt op voorraad. Hierdoor kan het zijn dat de stof die je krijgt afwijkt van de foto. Uiteraard mag je altijd een mail sturen om je wensen door te geven :) 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Ons testteam

✔De snuffelzakjes zijn uitvoerig getest door mamapoes Sandy en haar zoon Joey

Zorgvuldig uitgekozen

❤️De hippe stofjes worden zorgvuldig uitgekozen door Kattenoppas Zwanenburg

 

© 2018 - 2021 Hippe Snuffelzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel